Det kjæreste vi har

Familien, det aller kjæreste jeg har. 

Jeg bladde i noen bilder jeg tok her om dagen og det fikk meg å tenke på familien min. Til slutt måtte jeg ta meg selv i å bare tenke på noen. I en familie tenker man på onkler,tanter, søskenbarn, søsken, besteforeldre og foreldre. Jeg har en relativt liten familie, eller jeg vil ikke kalle det det en gang. Det er heller slekten min, om jeg kan betegne det slik. Når man nevner eller snakker om familie tenker man ofte på de som er i de nærmeste leddene. Slik er det ikke for meg. Det er mange jeg ikke har kontakt med, som kanskje de fleste vil betrakte som sin nærmeste familie. Vil det da være galt av meg å ikke se på disse menneskene  som familie? Eller er det hvor nært man er i slekt som skal avgjøre om man er familie eller ikke. Fra mitt ståsted er det ikke slik. 

Det var egentlig ikke dette jeg skulle fram til, men som vanlig løper tankene når jeg skriver.Det jeg i utganspunktet skulle begynne på var nevøene mine og de jeg betegner som min familie. De er få, men de betyr alt for meg. Familie er så ekstremt viktig. Det er nok ikke bare jeg som tenker det og det er nok ikke bare jeg som ikke sier det ofte nok. Til tross for at jeg møter mine nærmeste hver dag, er det likevel viktig å vise det at du er glad i dem. Kanskje grunnen for at jeg ikke har kontakt med store deler av "familien" er nettopp fordi generasjonen over meg,  ikke var så flink til å være sammen og dyrke båndene mellom seg. Generelt var denne så fin! Ikke bare for at det var sol, men bare hele settingen! Ansiktene til alle var fylt med store smil, barnelatter, fugler i bakgrunnen og gress mellom ternene. Jeg må virkelig begynne å sette mer pris på dager som dette og bare nyte! 

-Aminda

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aminda Bertine

Aminda Bertine

19, Agdenes

Dette er en blogg som jeg ikke promoterer eller nevner til noen. Du som nå har snublet over min lille amatørblogg, vil få et lite innblikk i tankene, spørsmålene og hverdagen til en 19 åring :) Du tenker kanskje nå hvorfor jeg i har en blogg når jeg ikke promoterer den. Det er så enkelt at jeg liker å skrive og dette er en fin plass å putte tankene mine. Nå som du allerede er innom her, håper jeg du finner noe interessant :D

Kategorier

Arkiv

hits